We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Piz Buin SPF 20

Piz Buin heeft veel verschillende producten met verschillende beschermingsfactoren, waardoor er voor ieder huidtype een geschikt product is. Zo kan er optimaal genoten worden van de zon en tegelijkertijd wordt de huid beschermt tegen schadelijk stralingen. Piz Buin heeft één product in het assortiment met SPF 20. Piz Buin In Sun Lotion beschermt en hydrateert de huid tijdens het zonnen.  

  • Van hoogwaardige kwaliteit
  • Beschermt de huid
  • Geschikt voor de normale huid

SPF 20

De lotion in de categorie Piz Buin SPF 20 bevat een beschermingsfactor van 20. SPF staat voor Sun Protection Factor en het cijfer erachter vertegenwoordigt de mate waarin een product beschermt tegen de zon. De SPF-cijfers op een verpakking lopen in de Piz Buin lijn van 6 tot 50+. SPF 20 is geschikt voor een normale huid die niet snel verbrandt maar ook niet snel bruin wordt.

Advies over de Piz Buin SPF 20

Heeft u vragen of hulp nodig bij het kiezen van het juiste Piz Buin product? Neem dan contact op met onze Beautycare afdeling! De Beautycare afdeling is te bereiken op maandag t/m vrijdag van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag