We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Piz Buin SPF 30

Piz Buin heeft veel verschillende producten met verschillende beschermingsfactoren, waardoor er voor ieder huidtype en elke weersomstandigheid een geschikt product is. 

  • Van hoogwaardige kwaliteit
  • Beschermt de huid
  • Geschikt voor de normale huid

De SPF 30 producten

De categorie Piz Buin SPF 30 biedt veel keus in producten, zo zijn er zelfs crèmes ontwikkeld speciaal aangepast op de weersomstandigheden in de bergen. Daarnaast komen de Tan&Protect en de In Sun ook weer voor met factor 30 voor extra bescherming en intensieve hydratatie. Tenslotte is er ook een lipstick met beschermingsfactor 30, om te zorgen dat de lippen niet uit zullen drogen.

SPF 30

De zonnecrèmes in de categorie Piz Buin SPF 30 bevatten een beschermingsfactor van 30. SPF staat voor Sun Protection Factor en het cijfer erachter vertegenwoordigt de mate waarin een product beschermt tegen de zon en de kans op verbranding verkleint. De SPF-cijfers op een verpakking lopen in de Piz Buin lijn van 6 tot 50+. De 6 staat voor lage bescherming, terwijl 50+ staat voor de hoogste bescherming. Deze cijfers verwijzen naar het vermogen van het product om de brandende stralen van de zon te filteren of te blokkeren.

Advies over de Piz Buin producten

Dus gaat u naar het strand en kan uw huid wel een bescherming gebruiken? Dan zijn de zonneproducten van Piz Buin ideaal voor u! Heeft u vragen of hulp nodig bij het kiezen van het juiste Piz Buin factor 30 product? Neem dan contact op met een van onze medewerkers! Zij zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 8:30- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: beautycare@johnbeerens.com

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag