Piz Buin SPF 50+

Piz Buin heeft veel verschillende producten met verschillende beschermingsfactoren, waardoor er voor ieder huidtype een geschikt product is. 

  • Beschermt tegen schadelijke UV stralingen
  • Voor een lichte en de zongevoelige huid

De Piz Buin producten

Piz Buin heeft verschillende producten in het assortiment met SPF 50+ waaronder de Piz Buin Allergy lijn en de Mountain lijn. De Allergy lijn is geschikt voor mensen met een zongevoelige huid en gaat allergie tegen. De Mountain producten zijn specifiek geschikt voor in de bergen waar felle zon is.

SPF 50+

De zonnecrèmes in de categorie Piz Buin SPF 50+ bevatten een beschermingsfactor van 50 of hoger. SPF staat voor Sun Protection Factor en het cijfer erachter vertegenwoordigt de mate waarin een product beschermt tegen de zon. De SPF-cijfers op een verpakking lopen in de Piz Buin lijn van 6 tot 50+. SPF 50+ is geschikt voor een zeer lichte en zongevoelige huid die snel verbrandt en nauwelijks tot niet bruin wordt.

Beautycare afdeling

Last van een zongevoelige huid? Geen zorgen! Met de Piz Buin SPF 50+ producten kunt u genieten van de zon, zonder u zorgen te hoeven te maken van verbranding door de zon. Heeft u vragen of hulp nodig bij het kiezen van het juiste Piz Buin product? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder! De klantenservice is te bereiken op maandag t/m vrijdag van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].