Merken
  1. (1)
Levertijd
  1. (1)
Populair
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Piz Buin SPF 6

(1 artikel)
Bekijk alles
Piz Buin SPF 6 (1 artikel)
Bekijk alles

Piz Buin SPF 6

Piz Buin heeft veel verschillende producten met verschillende beschermingsfactoren, waardoor er voor ieder huidtype een geschikt product is. 

  • Beschermt de huid
  • Geschikt voor een getinte huid
  • Van hoogwaardige kwaliteit

De SPF 6 producten

Piz Buin heeft drie producten in het assortiment met SPF 6. Piz Buin Tan & Protect Oil Spray en de Tan & Protect Lotion beschermen de huid op een laag niveau, maar werken ook bruinversnellend. Daarnaast is er ook de In Sun Lotion die de huid beschermt en hydrateert. De zonnecrèmes in de categorie Piz Buin SPF 6 bevatten een beschermingsfactor van 6.

SPF 6

SPF staat voor Sun Protection Factor en het cijfer erachter vertegenwoordigt de mate waarin een product beschermt tegen de zon. De SPF-cijfers op een verpakking lopen in de Piz Buin lijn van 6 tot 50+. SPF 6 is geschikt voor een getinte huid die snel bruin wordt en vrijwel nooit verbrandt.

Advies over Piz Buin

Hydrateer en bescherm uw huid met deze fijne producten van Piz Buin. Heeft u nog vragen over de producten van Piz Buin? Neem dan contact op met onze Beautycare afdeling. Zij zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected]