Merken
  1. (1)
Huidtype
  1. (1)
Levertijd
  1. (1)
Stoffen
  1. (1)
Populair
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Piz Buin Spray

(1 artikel)
Bekijk alles
Piz Buin Spray (1 artikel)
Bekijk alles

Piz Buin Spray

Piz Buin heeft een breed assortiment aan zonneproducten die een optimale bescherming bieden tegen de zon. De Piz Buin Sprays zijn door de spray-applicator gemakkelijk op uw huid aan te brengen, waardoor de zonnebrand gemakkelijk over de huid te verdelen is. 

  • Vochtinbrengend
  • Beschermd de huid
  • Van hoogwaardige kwaliteit

De Piz Buin sprays

Piz Buin Spray is te verkrijgen in meerdere beschermingsfactoren en voor verschillende resultaten. Zo is er een spray die bruinversnellend werkt, een spray om  aan te brengen op een natte huid en een spray voor de gevoelige huid. Alle sprays van Piz Buin beschikken over de effectieve UV-A/UV-B zonnefilters die een optimale bescherming voor de huid bieden. De zonneproducten van Piz Buin zijn voorzien van een vochtinbrengend systeem, waardoor de huid soepel en zacht wordt gehouden en een uitgedroogde huid door de zon zal worden voorkomen. 

Advies over de Piz Buin Sprays

Bent u op zoek naar een zonnebrandspray die optimale bescherming biedt voor uw huid in de zon? Piz Buin heeft voor meerdere situaties een spray die bestaan uit verschillende beschermingsfactoren. Heeft u nog vragen over de producten van Piz Buin? Neem dan contact op met onze Beautycare afdeling. Zij zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: beautycare@johnbeerens.com.