Merken
  1. (2)
Levertijd
  1. (2)
Populair
  1. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Piz Buin Tan Intensifier

(2 artikelen)
Bekijk alles
Piz Buin Tan Intensifier (2 artikelen)
Bekijk alles

Piz Buin Tan Intensifier

Bent u op zoek naar een versnellend zonproduct? Piz Buin heeft in haar assortiment zonproducten die zorgen dat het bruinproces wordt versneld, maar toch bescherming biedt aan uw huid. 

  • Biedt bescherming en behoudt langer de bruine kleur
  • Van hoogwaardige kwaliteit

De Tan Intensifier producten

Deze zonnebrandproducten zijn te verkrijgen in een spray en een lotion, die verrijkt zijn met effectieve UV-A/UV-B filters en vitamine E die een optimale bescherming voor de huid bieden en meer vocht in de huid brengen. Hierdoor zal u minder snel gaan vervellen. Daarnaast zijn de lotion en spray te verkrijgen in de beschermingsfactoren 6, 15 en 30, waardoor het voor iedere huid de juiste en optimale bescherming kan bieden. Met Piz Buin Tan Intensifier wordt het bruinproces versneld met 70% door middel van het toegevoegde ingrediënten Melatin. Melatin is een ingrediënt waarbij bewezen is dat de pigmentproductie in de huid wordt verdubbeld. De snelbruiner van Piz Buin zorgt ervoor dat de huid wordt voorzien van een natuurlijk bruine tint gedurende een lange periode.

Beautycare afdeling

Zou u graag nog sneller bruin willen worden op een natuurlijke manier en dat u toch uw huid beschermd tegen zonnestralen? Dan is Piz Buin Tan Intensifier ideaal voor u! Heeft u nog vragen over de producten van Piz Buin? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze Beautycare afdeling. Zij zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].