Merken
  1. (1)
Levertijd
  1. (1)
Stoffen
  1. (1)
Populair
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Piz Buin Wet Skin

(1 artikel)
Bekijk alles
Piz Buin Wet Skin (1 artikel)
Bekijk alles

Piz Buin Wet Skin

Wanneer de huid wordt blootgesteld aan de zon is het een must dat de huid goed is ingesmeerd met een goede zonnebrand die voorzien is van een juiste factor. Maar wat doet u wanneer u net een frisse, afkoelende duik in de zee of het zwembad hebt genomen? Juist op dat moment heeft de huid een sterke bescherming nodig, want het is bewezen dat wanneer de huid nat is, het gevoeliger is voor beschadiging door de zon.

  • Van hoogwaardige kwaliteit
  • Waterproof
  • Biedt bescherming tegen schadelijke zonnestralen

De Wet Skin lijn

Piz Buin Wet Skin is dé ideale zonnebrand wanneer u in bent voor een frisse duik, maar toch goed beschermd wil zijn. Piz Buin Wet Skin is namelijk een beschermende spray die gebruikt kan worden op zowel de droge als de natte huid. Tevens laat de spray geen witte strepen achter. Hiernaast is de spray waterbestendig. Deze zonnebrand spray is te verkrijgen in de beschermingsfactoren 15 en 30, waardoor het voor iedere huid een juiste en optimale bescherming kan bieden. 

Advies over de Wet Skin lijn

Bent u iemand die graag na een frisse duik opdroogt op uw handdoek midden in de zon? Piz Buin Wet Skin biedt dan de optimale bescherming voor deze momenten! Heeft u nog vragen over de producten van Piz Buin? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze Beautycare afdeling. Zij zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].