Merken
  1. (2)
Levertijd
  1. (2)
Populair
  1. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Piz Buin Zonnebrandcrème

(2 artikelen)
Bekijk alles
Piz Buin Zonnebrandcrème (2 artikelen)
Bekijk alles

Piz Buin Zonnebrandcrème

Piz Buin heeft een breed scala aan zonproducten die voorzien zijn met effectieve UVA/UVB bescherming, waardoor de huid optimaal beschermd is tegen de zon. 

  • Beschermt tegen schadelijke UV stralingen
  • Van hoogwaardige kwaliteit
  • Verkrijgbaar in meerdere beschermingsfactoren

De Zonnebrandcrèmes

Deze zonnebrandcrèmes zijn te verkrijgen in een spray en een lotion die verrijkt zijn met anti-oxidanten, waardoor vroegtijdige huidveroudering door de zon wordt voorkomen. Zonnebrandcrème is wat dikker van substantie en is te herkennen aan de witte kleur. De crème beschermt de huid tegen de branding van de zon, waardoor de huid minder snel verbrand. Piz Buin heeft verschillende zonnebrandcrèmes. Zo is er bijvoorbeeld de Piz Buin Tan & Protect Lotion, een zonnebrand lotion in een tube die verkrijgbaar is in SPF 6, 15 en 30. Daarnaast is er de Piz Buin In Sun Spray gemakkelijk in gebruik, omdat de zonnebrand op de huid kan worden gesprayd. Piz Buin heeft ook een waterbestendige zonnebrandcrème, die ook aan te brengen is op de huid die nog nat is. Piz Buin Wet Skin Transparent Spray is doorzichtig van kleur. Na een dag in de zon te hebben gezeten, kan u uw huid weer voeden en herstellen met een aftersun van Piz Buin.

Beautycare afdeling

Geniet van de zon, maar zorg ervoor dat u niet verband! De Piz Buin Zonnebrandcrèmes beschermen u van de schadelijke UV stralingen. Heeft u nog vragen over welk product en welke factor het best bij uw huidtype past? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze Beautycare afdeling. Zij zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 8:30- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected]