Piz Buin Zonnebrandolie

Piz Buin heeft een breed scala aan zonproducten die voorzien zijn met effectieve UVA/UVB bescherming, waardoor de huid optimaal beschermd is tegen de zon. Deze zonnebrand producten zijn te verkrijgen in een spray die verrijkt is met anti-oxidanten, waardoor vroegtijdige huidveroudering door de zon wordt voorkomen. 

  • Waterproof
  • Biedt bescherming en behoudt langer de bruine kleur
  • Van hoogwaardige kwaliteit

De producten van Piz Buin

Piz Buin heeft een lijn aan zonnebrandolies. Dit zijn de Piz Buin Tan & Protect Oil Spray die verkrijgbaar zijn in SPF 6, 15 en 30. Hoe hoger de SPF, hoe beter de huid is beschermd tegen branding van de zon. Een zonnebrandolie zorgt voor een snellere verkleuring en mooiere verkleuring van de huid tijdens het zonnen. Om zonnebrand te voorkomen heeft Piz Buin in haar olie een SPF factor verwerkt. Hierdoor wordt de huid sneller bruin, maar is deze toch beschermd. De olies voelen niet vet aan en zijn waterproof.

Beautycare afdeling

Bescherm uw huid en stimuleer tegelijkertijd de pigmentatie van uw huid met de zonnebrandolies van Piz Buin. Heeft u vragen over de zonnebrandolies van Piz Buin? Neem dan contact op met onze Beautycare afdeling, wij helpen u graag verder! Zij zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].