Merken
  1. (2)
Haartype
  1. (2)
Levertijd
  1. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Pool & Sea

(2 artikelen)
Bekijk alles
Pool & Sea (2 artikelen)
Bekijk alles

Pool & Sea

Pool & Sea is een lijn van Revlon die speciaal is ontwikkeld om de haren te beschermen tegen UV-stralen, zoutresten en chloorresten. Deze lijn is compact waardoor het makkelijk is om deze mee te nemen wanneer u op reis gaat. Wanneer u Pool & Sea gebruikt, zal uw haar nooit meer groen uitslaan of uitdrogen. Door de verschillende bestanddelen wordt uw haar beschermd, gereinigd en gevoed. Op deze manier kan u overal genieten van uw mooie en gezonde haren. Ook wanneer uw haren aan water worden blootgesteld.

Pool & Sea producten

Bij JohnBeerens.com kan u terecht voor al uw Pool & Sea producten. Omdat het slechts een compacte lijn is, zijn er slechts enkele producten. Zo hebben wij de Pool & Sea Protector Shampoo in ons assortiment die ervoor zorgt dat uw haren diep worden gereinigd. Daarnaast is er de Pool & Sea Protector Gel die uw haren zal beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals UV-stralen, chloor en zout. En als u graag allebei de producten heeft, dan hebben we de voordelige Pool & Sea Duo Pack. In dit setje zijn zowel de shampoo en de gel opgenomen. Op deze manier heeft u in een setje de juiste producten om uw haar te reinigen en te beschermen. Dit is dan ook een echte aanrader wanneer u op reis gaat.

Pool & Sea online bestellen

U kan vandaag nog uw favoriete Pool & Sea producten bestellen bij JohnBeerens.com Wanneer de producten op voorraad zijn, kan u ze vandaag nog voor 20:00 uur bestellen en morgen al in huis hebben. Op deze manier kan u altijd binnen een korte termijn genieten van mooie en verzorgde haren. Op JohBeerens.com kan u altijd de beste beautyproducten van de beste merken veilig en eenvoudig bestellen.  Indien u nog vragen heeft over de producten van Pool & Sea, neem dan contact op met onze beautycare via [email protected] of telefonisch via: +31 (0)13 -5 30 20 10.