Merken
 1. (1)
Haartype
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (1)
 5. (1)
 6. (1)
 7. (1)
 8. (1)
 9. (1)
 10. (1)
Levertijd
 1. (1)
Soort plaat
 1. (1)
Grootte van de platen
 1. (1)
Digitaal
 1. (1)
Temperatuur
 1. (1)
Kleuren
 1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

POSH by John B

(1 artikel)
Bekijk alles
POSH by John B (1 artikel)
Bekijk alles

POSH by John B

John Beerens is een van de meest bekende Nederlandse kappers en oprichter van de beutywebshop JohnBeerens.com. Bekend om het progamma John Beerens Salon Takeover en Holland´s Next Topmodel. Nu introduceert hij zijn zelf ontworpen stijltang POSH by John B.

De werking van de POSH stijltang

De POSH stijltang is de basis van de ultieme haarstyling. De zilveren titanium platen zorgen ervoor dat alles mogelijk is. Van stijl haar tot krullen en flippen. De platen zorgen ook voor een nog gladder en meer glanzend resultaat van het haar. De stijltang wordt snel warm en glijdt moeiteloos door het haar! De POSH by John B Silver Titanium Hairstyling Iron produceert negatieve ionen. De negatieve ionen sluiten de haarschubben, wat er voor zorgt dat pluis verdwijnt en het vocht in het haar wordt behouden.

POSH by John B bestellen

Wilt u deze fantastische stijltang bestellen en genieten van de ultieme haarstyling? Hij is snel en gemakkelijk verkrijgbaar op onze webshop JohnBeerens.com. Mocht u eventueel vragen hebben over de stijltang, we staan voor u klaar telefonisch op alle werkdagen van 9.00 -20.30 via het nummer: +31 (0)13 – 5 30 20 10.