Merken
  1. (6)
Huidtype
  1. (2)
  2. (6)
Levertijd
  1. (5)
  2. (1)
Geursoort
  1. (5)
Stoffen
  1. (3)
  2. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Proraso Aftershave

(6 artikelen)
Bekijk alles
Proraso Aftershave (6 artikelen)
Bekijk alles

Proraso Aftershave

De aftershaves van Proraso verzorgen de huid na het scheren optimaal. De aftershaves helpen bij het voorkomen van irritaties, roodheid en jeuk. De huid wordt gevoed, gehydrateerd en beschermd om deze verschijnselen tegen te gaan.

  • Voor ieder huidtypen
  • Verzorgd de huid optimaal

De Aftershave producten van Proraso

Proraso Aloë After Shave Balm is een romige maar niet vettige aftershave balm met aloë vera en vitamine E. Om de huid direct te kalmeren na het scheren is er de Proraso Razor Burn Repair. Door de kalmerende werking van deze balm is het branderige gevoel na het scheren verleden tijd. Hiernaast is de Proraso Sensitive After Shave Balm een frisse balm die de huid beschermt, hydrateert en kalmeert na het scheren. De frisse balm is vrij van alcohol, parfum, kunstmatige kleurstoffen, minerale oliën parabenen en siliconen. Proraso Protective After Shave Crème is een verzachtende en hydraterende crème van Proraso. Deze alcohol-vrije kalmerende aftershave crème kalmeert en beschermt de huid na het scheren. Naast deze aftershave producten, bestaat de lijn nog uit vele andere fijne producten!

Advies over de Proraso Aftershave

Bestel vandaag nog een aftershave van Proraso en maak er morgen al gebruik van! Heeft u nog vragen over de Proraso producten of weet u niet goed welke aftershave het best bij uw huidtype past? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze Beautycare afdeling. De Beautycare afdeling is op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].