Merken
 1. (4)
Huidtype
 1. (1)
 2. (4)
Levertijd
 1. (3)
 2. (1)
Geursoort
 1. (1)
Stoffen
 1. (3)
 2. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Proraso Pre-Shave

(4 artikelen)
Bekijk alles
Proraso Pre-Shave (4 artikelen)
Bekijk alles

Proraso Pre-shave

Last van een geïrriteerde huid na het scheren? Gebruik dan Pre-shave producten. De Pre-shave producten van Proraso verzorgen de geïrriteerde huid en zorgen voor een gladder scheerresultaat.

 • Voor ieder huidtypen
 • Verzorgd de huid optimaal
 • Voor een gladder scheerresultaat

De Pre-shave producten

Proraso Original Pre-Shave Balsem Crème en Proraso Original Pre-Shave Cream zijn twee heerlijke frisse pre en after shave crèmes die de huid voorbereiden op het scheren. Proraso Pré-Shave Crème Sensitive is de effectieve voorbereiding op het scheren. Dit product is speciaal geschikt voor mannen met een gevoelige huid. Proraso Sandalwood Pre-Shave Cream is te gebruiken als een Pre-Shave, maar ook als een aftershave. De crème is ideaal voor de droge huid en voor dikke, grove baarden.

Advies over de Pre-shave producten

Bestel vandaag nog een Pre-shave crème van Proraso en maak er morgen al gebruik van! Mocht u nog vragen hebben over de Pre-shave producten van Proraso. Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Zij zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].