Merken
 1. (5)
Huidtype
 1. (5)
 2. (5)
Levertijd
 1. (5)
Geursoort
 1. (1)
Stoffen
 1. (3)
 2. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Proraso Sensitive

(5 artikelen)
Bekijk alles
Proraso Sensitive (5 artikelen)
Bekijk alles

Proraso Sensitive

Last van een gevoelige huid tijdens en na het scheren? Proraso heeft speciaal voor deze gevoelige huid een lijn ontwikkeld. Al bijna een halve eeuw lang heeft Proraso de kunst van het scheren veranderd in een pleziervol dagelijks ritueel. Proraso Sensitive draait om het belang van de verzorging van een wat gevoeligere huid. Daarnaast zijn deze producten van een net zo goede kwaliteit als de producten van de Original lijn. 

 • Voor de gevoelige huid
 • Voorkomt roodheid
 • Van hoogwaardige kwaliteit
 • Geschikt voor tijdens, na en voor het scheren

De Sensitive producten

De Sensitive lijn van Proraso bestaat uit vele producten. Zo is er de Proraso Sensitive Scheercrème Bol. Dit is een rijke en volle scheercrème voor een comfortabele scheerbeurt. Proraso Sensitive After Shave Balm een frisse balm die de huid beschermt, hydrateert en kalmeert na het scheren. Hiernaast is Proraso Sensitive Pre-Shave Crème is de effectieve voorbereiding op het scheren. Naast deze producten voor de gevoelige huid bestaat de Sensitive lijn nog uit vele andere fijne producten.

Beautycare afdeling

Geef uw huid het allerbeste tijdens het scheren met de Proraso Sensitive producten! Heeft u nog vragen over de Proraso producten? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Zij zijn op maandag t/m vrijdag te bereiken van 9:00- 20:30 via het telefoonnummer; +31 (0)13 - 5 30 20 10 of per e-mail via: [email protected].