Merken
  1. (2)
Levertijd
  1. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

PUPA Compact poeders

(2 artikelen)
Bekijk alles
PUPA Compact poeders (2 artikelen)
Bekijk alles

PUPA Milano is een make-up merk uit Italië dat staat voor kwaliteit en design en altijd gebruik maakt van de laatste trends. Deze laatste trends worden behaald door een internationaal trendteam dat het merk groot maakt. PUPA make-up is altijd gedurfd en gaat mee met de nieuwste modetrends. Hiernaast is dit Italiaanse make-up merk een beetje speels op een elegante manier. U zou dus kunnen zeggen dat PUPA hét make-up merk is voor vrouwen die houden van design, kwaliteit en meegaan met de nieuwste trends. 

PUPA make-up is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en de make-up heeft een hoog pigmentgehalte met kleurvastheid. Hiernaast is de make-up niet op dieren getest. Naast visagisten is nu PUPA nu ook onder veel bekende Nederlands dé musthave onder de make-up. 

PUPA Compact heeft verschillende compact poeders geschikt voor verschillende huidstinten. Bijvoorbeeld PUPA Luminys Baked Face Powder, een compacte poeder die een dekkend effect geeft en de huid egaliseert. De poeder zorgt voor een natuurlijke look en het voelt aan alsof er geen make-up wordt gedragen. En PUPA Desert Bronzing Powder, een compacte bronzepoeder die zowel in het gezicht als in de hals gebruikt kan worden. De poeder creëert een mooie, gezonde en natuurlijke bronze kleur met een vleugje glans op het gezicht. 

Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze of vragen over PUPA make-up? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.