Merken
  1. (3)
Levertijd
  1. (3)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

PUPA Eyeliner

(3 artikelen)
Bekijk alles
PUPA Eyeliner (3 artikelen)
Bekijk alles

PUPA Eyeliner

PUPA Milano is een make-up merk uit Italië dat staat voor kwaliteit en design en altijd gebruik maakt van de laatste trends. Deze laatste trends worden behaald door een internationaal trendteam dat het merk groot maakt. PUPA make-up is altijd gedurfd en gaat mee met de nieuwste modetrends. Hiernaast is dit Italiaanse make-up merk een beetje speels op een elegante manier. U zou dus kunnen zeggen dat PUPA hét make-up merk is voor vrouwen die houden van design, kwaliteit en meegaan met de nieuwste trends. PUPA make-up is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en de make-up heeft een hoog pigmentgehalte met kleurvastheid. Hiernaast is de make-up niet op dieren getest. Naast visagisten is PUPA nu ook onder veel bekende Nederlanders dé must-have onder de make-up.

PUPA Eyeliner voor iedere look

Met de PUPA eyeliners kunnen de ogen uiterst nauwkeurig gedefinieerd worden. Neem bijvoorbeeld de Vamp! Stylo Liner is een eyeliner waarmee een mooie, perfecte lijn kan worden gecreëerd. De eyeliner heeft een lichte textuur waardoor er met deze eyeliner twee verschillende looks kan worden gecreëerd, namelijk een dikke of een elegante lijn. Daarnaast is de PUPA Vamp! Definition Liner een eyeliner waarmee gemakkelijk een mooie lijn kan worden gecreëerd. De eyeliner heeft een felt tip, dat is als het ware een stiftje wat het creëren van de lijn extra gemakkelijk maakt.

PUPA veilig online bestellen

Alle PUPA eyeliners zijn veilig en snel online bij JohnBeerens.com te bestellen. Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze of vragen over PUPA make-up? Neem dan gerust contact op met een van onze beautycare agents.