Merken
  1. (3)
Levertijd
  1. (3)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

PUPA Lippotlood

(3 artikelen)
Bekijk alles
PUPA Lippotlood (3 artikelen)
Bekijk alles

PUPA Milano is een make-up merk uit Italië dat staat voor kwaliteit en design en altijd gebruik maakt van de laatste trends. Deze laatste trends worden behaald door een internationaal trendteam dat het merk groot maakt. PUPA make-up is altijd gedurfd en gaat mee met de nieuwste modetrends. Hiernaast is dit Italiaanse make-up merk een beetje speels op een elegante manier. U zou dus kunnen zeggen dat PUPA hét make-up merk is voor vrouwen die houden van design, kwaliteit en meegaan met de nieuwste trends.

PUPA make-up is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en de make-up heeft een hoog pigmentgehalte met kleurvastheid. Hiernaast is de make-up niet op dieren getest. Naast visagisten is PUPA nu ook onder veel bekende Nederlanders dé must-have onder de make-up.

Met de PUPA Lippotloden zullen de lippen nog extra gedefinieerd worden.  PUPA True Lips is een zacht lippotlood dat zorgt voor een natuurlijk effect. PUPA True Lips is creëert een mooi lipcontour met een matte resultaat. Dankzij dit zachte potlood kan er een mooie strakke lijn gemaakt worden op de lippen. PUPA Made To Last Lipliner is een longlasting en waterproof lippotlood. Dit comfortabele potlood heeft een zijdezachte textuur en plakt niet. Door het ingebouwde puntenslijpertje wordt de punt automatisch geslepen, waardoor een mooie punt altijd binnen handbereik ligt.

Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze of vragen over PUPA make-up? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.