Merken
  1. (6)
Levertijd
  1. (6)
Populair
  1. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

PUPA Mascara

(6 artikelen)
Bekijk alles
PUPA Mascara (6 artikelen)
Bekijk alles

PUPA Milano is een make-up merk uit Italië dat staat voor kwaliteit en design en altijd gebruik maakt van de laatste trends. Deze laatste trends worden behaald door een internationaal trendteam dat het merk groot maakt. PUPA make-up is altijd gedurfd en gaat mee met de nieuwste modetrends. Hiernaast is dit Italiaanse make-up merk een beetje speels op een elegante manier. U zou dus kunnen zeggen dat PUPA hét make-up merk is voor vrouwen die houden van design, kwaliteit en meegaan met de nieuwste trends.

PUPA make-up is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en de make-up heeft een hoog pigmentgehalte met kleurvastheid. Hiernaast is de make-up niet op dieren getest. Naast visagisten is PUPA nu ook onder veel bekende Nederlanders dé must-have onder de make-up.

PUPA heeft een aantal mascara’s met een erg hoge kwaliteit. Neem bijvoorbeeld de PUPA Ultraflex Mascara die de wimpers een mooie krul geven met extra lengte. De mascara klontert niet door zijn flexibele borsteltje. En de PUPA Vamp! Mascara die de wimpers super veel volume geeft met een valse wimper effect. De mascara heeft een erg fijn borsteltje die elke wimperhaar omhult.

Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze of vragen over PUPA make-up? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.