Merken
  1. (8)
Levertijd
  1. (8)
Populair
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

PUPA Nagellak

(8 artikelen)
Bekijk alles
PUPA Nagellak (8 artikelen)
Bekijk alles

PUPA Milano is een make-up merk uit Italië dat staat voor kwaliteit en design en altijd gebruik maakt van de laatste trends. Deze laatste trends worden behaald door een internationaal trendteam dat het merk groot maakt. PUPA make-up is altijd gedurfd en gaat mee met de nieuwste modetrends. Hiernaast is dit Italiaanse make-up merk een beetje speels op een elegante manier. U zou dus kunnen zeggen dat PUPA hét make-up merk is voor vrouwen die houden van design, kwaliteit en meegaan met de nieuwste trends. 

PUPA make-up is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en de make-up heeft een hoog pigmentgehalte met kleurvastheid. Hiernaast is de make-up niet op dieren getest. Naast visagisten is PUPA nu ook onder veel bekende Nederlanders dé must-have onder de make-up.

Handen en nagels zullen er altijd netjes en verzorgd uitzien met behulp van de PUPA Nagellak lijn. De lijn bevat nagellak, gelnagellak, teenspreiders en alles voor een perfecte manicure behandeling. Zo bevat de lijn de PUPA Lasting Color Gel Nagellak, het is een schitterende, intens glanzende nagellak met een zeer lange houdbaarheid. De nagellak is eenvoudig aan te brengen geeft een prachtig volume effect aan de nagels. En de  PUPA Nail French Manicure Pencil die zorgt voor een extra gedefinieerde witte halve maan aan de bovenkant van de nagels. Dit zorgt voor een nette strakke witte rand onder de nagels.

Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze of vragen over PUPA make-up? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.