Merken
  1. (7)
Levertijd
  1. (7)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

PUPA Vamp!

(7 artikelen)
Bekijk alles
PUPA Vamp! (7 artikelen)
Bekijk alles

PUPA Vamp!

PUPA is een Italiaanse merk dat staat voor design en kwaliteit. De Vamp! lijn is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die een intense make-up look willen creëren. Dus met deze lijn kun je de creativiteit helemaal laten gaan.

PUPA Vamp! producten

Dankzij de Eyeliners van PUPA Vamp! kan er een prachtige lijn gezet worden rondom de ogen. De Eyeliners zijn makkelijk aan te brengen dankzij de goed gevormde borsteltjes en hebben en long lasting effect. De mascara´s van de lijn Vamp! zorgen voor extra volume bij de wimpers en zijn makkelijk aan te brengen dankzij de handige borsteltjes die de perfecte hoeveelheid product afgeven. Alle wimpers worden meegenomen waardoor de oogopslag voller wordt. Voor een prachtige en intense ooglook zijn de PUPA Vamp! Eye Shadows perfect! De pigmentatie van de oogschaduw is geconcentreerd, waardoor de ogen een intense look krijgen.

PUPA Vamp! bestellen

Laat je creativiteit gaan en creëer een intense ooglook dankzij de PUPA Vamp! lijn.  PUPA kunt u bij ons snel en veilig bestellen in onze webshop JohnBeerens.com. Heeft u nog vragen over de producten of over het merk? Aarzel niet en neem contact op met onze klantenservice. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van: 09.00-20.30 via het nummer: +31 (0)13 530 2010 of via het e-mailadres: [email protected].