Merken
  1. (7)
Levertijd
  1. (7)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

PUPA Vamp!

(7 artikelen)
Bekijk alles
PUPA Vamp! (7 artikelen)
Bekijk alles

PUPA Milano is een make-up merk uit Italië dat staat voor kwaliteit en design en altijd gebruik maakt van de laatste trends. Deze laatste trends worden behaald door een internationaal trendteam dat het merk groot maakt. PUPA make-up is altijd gedurfd en gaat mee met de nieuwste modetrends. Hiernaast is dit Italiaanse make-up merk een beetje speels op een elegante manier. PUPA is hét make-up merk voor vrouwen die houden van design, kwaliteit en meegaan met de nieuwste trends.

PUPA heeft diverse lijnen, waaronder PUPA Vamp!, die ontwikkeld is voor de vrouw die een intense oogopslag wil creëren. PUPA Vamp! heeft drie verschillende eyeliners, mooie en intense oogschaduwen en prachtige mascara voor een gedurfde look.

Zo is er de PUPA Vamp! Professional Liner, die een dun kwastje heeft waardoor er een nauwkeurige lijn rondom de ogen gemaakt kan worden. Daarnaast is er de PUPA Vamp! Definition Liner die een dikker kwastje heeft en waarmee een statement kan worden gemaakt in zes verschillende kleuren.

Ook zijn er twee verschillende oogschaduwen, de PUPA Vamp! Compact Eyeshadow, dit is een oogschaduw in een poedervorm in verschillende, intense kleuren. Daarnaast is er de PUPA Vamp! Wet&Dry Eyeshadow zie zowel nat als droog te gebruiken is. De pigmentatie is geconcentreerd, waardoor de ogen een intense look krijgen. Om de vamp ooglook af te maken heeft PUPA Vamp! een geweldige volume mascara in diverse kleurtjes.

Heeft u nog vragen over de producten van PUPA Vamp!, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder!