PUPA Viva Carioca is dé make-up die speciaal is ontwikkeld voor de zomerperiode. Deze limited edition make-up lijn is exotisch, vrolijk en bevat verschillende heldere kleuren die verleidend zijn. PUPA Viva Carioca is ontwikkeld met inspiratie uit Brazilië. De gekleurde cocktails uit Rio, de tropische fruitsoorten en de duizend-kleuren stranden zijn gebruikt voor de nieuwste modetrend. De afwerking en de texturen van de make-up nemen je mee naar de kleurrijke tropen.

De PUPA Viva Carioca lijn bevat 5 soorten make-up, verkrijgbaar in verschillende kleuren. PUPA Viva Carioca VAMP! Duo Eyeshadow bestaat uit 4 duo’s met verschillende kleuren die gegarandeerd een pure, diepe en verleidende kleur op de oogleden creëren. Om de oogmake-up af te maken, is er de PUPA Viva Carioca Long Lasting Shiny Eyeliner. De eyeliner geeft een goed gedefinieerde wimperlijn. PUPA Viva Carioca Like A Doll Luminys Gel Blush geeft een zijdezacht gevoel op de huid, met heldere kleuren voor een prachtig stralend effect. PUPA Viva Carioca Chubby Lip Gloss geeft de finishing touch op de lippen. Het heeft een waterig glans met een extreme gloss textuur die de lippen direct verzachten en laten stralen. Om de verleidende zomerlook compleet te maken, is er de PUPA Viva Carioca Lasting Color Gel Duo Nagellak. Dit product bestaat uit 4 duo’s met nieuwe kleuren die perfect zijn afgestemd op de oogschaduw duo’s.

Heeft u nog vragen over de Limited Edition producten van PUPA Viva Carioca lijn? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.