Merken
  1. (2)
Levertijd
  1. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

PUPA Wenkbrauwpotlood

(2 artikelen)
Bekijk alles
PUPA Wenkbrauwpotlood (2 artikelen)
Bekijk alles

PUPA Milano is een make-up merk uit Italië dat staat voor kwaliteit en design en altijd gebruik maakt van de laatste trends. Deze laatste trends worden behaald door een internationaal trendteam dat het merk groot maakt. PUPA make-up is altijd gedurfd en gaat mee met de nieuwste modetrends. Hiernaast is dit Italiaanse make-up merk een beetje speels op een elegante manier. U zou dus kunnen zeggen dat PUPA hét make-up merk is voor vrouwen die houden van design, kwaliteit en meegaan met de nieuwste trends.

PUPA make-up is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten en de make-up heeft een hoog pigmentgehalte met kleurvastheid. Hiernaast is de make-up niet op dieren getest. Naast visagisten is PUPA nu ook onder veel bekende Nederlanders dé must-have onder de make-up.

Met PUPA zijn perfect gevormde wenkbrauwen makkelijk te bereiken. PUPA Eyebrow Pencil is een wenkbrauwvullende potlood, die leverbaar is in natuurlijke en stijlvolle kleuren. Dit potlood brengt de wenkbrauw met behulp van het borsteltje in vorm en corrigeert het op een natuurlijke wijze met de egale kleur. Dit resulteert in een prachtige diepte en intensiteit van de ogen.

Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze of vragen over PUPA make-up? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.