Merken
  1. (1)
Levertijd
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Reamin

(1 artikel)
Bekijk alles
Reamin (1 artikel)
Bekijk alles

Reamin is gespecialiseerd in onderzoek en de ontwikkeling van huidverzorging en beschermende producten voor de handen. Reamin combineert ruim 30 jaar ervaring in onderzoek en ontwikkeling van cosmetica met de uitdagende eisen voor de bescherming van kappershanden. Handen zijn tenslotte het belangrijkste instrument van een kapper.

Reamin heeft met behulp van haar ervaring beschermende en verzorgende handcrèmes ontwikkeld op basis van bijenwas. Deze crèmes zijn speciaal ontwikkeld voor de veeleisende werkomgeving van haar- en beautyprofessionals.

De uitzonderlijke kwaliteiten van bijenwas zorgen voor een natuurlijke bescherming tegen de schadelijke effecten van langdurig werken in een vochtige omgeving en blootstelling aan irriterende stoffen. Reamin levert een unieke combinatie van verzorging en bescherming in één. Daarnaast zijn de crémes perfect geschikt voor bescherming van permanenten.

Heeft u vragen over de producten van Reamin? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, zij zullen u helpen met het maken van de juiste keuze!