Merken
  1. (1)
Haartype
  1. (1)
Levertijd
  1. (1)
Stoffen
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Rebel Hair Stuff

(1 artikel)
Bekijk alles
Rebel Hair Stuff (1 artikel)
Bekijk alles

Rebel Hair Stuff 

Rebel Hair Stuff staat voor zij die anders willen zijn, zij die anders kunnen zijn en zij die zich niet neerleggen bij de regels, gemaakt en opgelegd door de huidige macht. Het enfant terrible: uitdagend, provocerend en grensverleggend en zij die leven: rebels! Rebel Hair Stuff bestaat uit één uniek stylingproduct dat speciaal is ontwikkeld voor stylish en funky kapsels. Rebel Hair Stuff is perfect voor ladies en gents die wel houden van een stoer en raw kapsel. Het haar is met dit product de hele dag gemakkelijk te restylen en blijft daarnaast de hele dag in shape. 

Rebel Hair Stuff The Original

Rebel Hair Stuff The Original bestaat uit bijenwas en candelilla wax waardoor het rebelse kapsel de hele dag in model blijft. Het is tevens mogelijk om het haar te restylen op elk moment van de dag. Het puur ginseng extract versterkt en verzorgt het haar. Deze wax maakt het haar niet vet, is vrij van SLS, parabenen en sulfaten en is bovendien niet getest op dieren. De wax is perfect voor gebruik op droog haar en zorgt ervoor dat het haar de hele dag goed blijft zitten.

Rebel Hair stuff is exclusief verkrijgbaar bij JohnBeerens.com!

Mocht u vragen hebben over dit fantastische stijlingproduct of merk, dan kunt u altijd onze beautyspecialisten om advies vragen: +31 (0)13 - 5 30 20 10. Zij helpen u graag verder!