Redken Blonde Idol

  • Speciaal voor blond haar
  • Volledig assortiment
  • Authorized Redken verkooppunt
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Redken Blonde Idol

Redken Blonde Idol is één van de productlijnen van Redken. Het is, zoals de naam al zegt, speciaal bedoeld voor vrouwen met blonde haren. De Redken Blonde Idol lijn verzacht en versterkt blond haar. Kan uw blonde haar wel een boost gebruiken? Dan is Redken Blonde Idol perfect voor u!

‘Blondes have more fun’

Het is altijd een goed idee om 1-2 keer per week een masker te gebruiken, maar voor kunstmatige blondines is dit een must! Blonderen is erg schadelijk voor het haar en moet daardoor vaker gevoed worden dan haren waar niks mee is gedaan. Onze beautycare agents raden onze blondines dan ook aan om geregeld een Redken Blonde Idol Mask te gebruiken. Tip: Laat het masker 30 minuten zitten en wikkel het in met folie en een handdoek. Hierdoor wordt haar en hoofd warmer en kan het masker goed intrekken. Hoe langer het masker intrekt, hoe intenser het werkt.

Voor uw blonde haar

Redken Blonde Idol biedt naast het voedende Redken Blonde Idol Mask ook shampoo en conditioners aan. Een combinatie van deze producten geven een ultiem resultaat.

Veilig online bestellen

Klaar om uw blonde haar een boost te geven? U kunt de Redken Blonde Idol lijn veilig bestellen via JohnBeerens.com. Bestelt u op een werkdag? Dan kunt u vanaf morgen beginnen met uw haar de verzorging geven die het verdient. Voor advies staan onze beautycare agents op werkdagen van 09:00 tot 20:30 voor u klaar. U kunt ze bereiken via +31 (0) 13 530 2010 of via beautycare@johnbeerens.com.

Redken

Redken staat voor het helpen van miljoenen mensen die zachtaardige en hoge kwaliteitsproducten nodig hebben. Doormiddel van deze video laten zij zien hoe het merk is ontstaan en hoe het zich verder heeft ontwikkeld.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag