Redken Diamond Oil

  • Voor dof en beschadigd haar
  • Volledig assortiment
  • Authorized Redken verkooppunt
Redken Diamond Oil
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Redken Diamond Oil

Redken Diamond Oil is één van de productlijnen van Redken. Het laat dof en beschadigd haar weer stralen. Door drie verschillende oliën geeft Redken Diamond Oil uw haar weer kracht en glans. Heeft u last van dof of beschadigd haar en wilt u hier zo snel mogelijk van af? Kies dan voor Redken Diamond Oil.

Oil, Oil, Oil

Redken Diamond Oil bestaat zoals hiervoor beschreven uit drie verschillende oliën.

  • Korianderolie
  • Camelina olie
  • Abrikozenolie

De korianderolie zorgt dat de schubbenlaag weer sluit en maakt het haar glad. De Camelina olie vult gaten in het haar en verzacht het haar. Als laatste zorgt de abrikozenolie ervoor dat het haar van binnenuit intens wordt gevoed.

Redken Diamond Oil Shampoo en Conditioner

Wie wil er nou geen stralend haar? Met de Shampoo en Conditioner van Redken Diamond Oil is dat geen probleem. De Redken Diamond Oil Shampoo verzorgd en maakt het haar stralend glad en zacht. De Redken Diamond Oil Conditioner maakt uw haar zichtbaar gezonder en herstelt de haarkracht.

Redken Diamond Oil makkelijk en veilig bestellen

Klaar om uw haar weer te laten stralen? U kunt Redken Diamond Oil via JohnBeerens.com veilig bestellen. Kunt u echt niet langer meer wachten? Al u op werkdagen besteld, kunt u morgen al beginnen. Onze beautycare agents staan voor een persoonlijk advies op werkdagen van 09:00 tot 20:30 voor u klaar. Zij zijn te bereiken via +31 (0) 13 530 2010 of via beautycare@johnbeerens.com.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag