Redken no Blow dry

  • Verkort de droogtijd en geeft textuur
  • Volledig assortiment
  • Authorized Redken verkooppunt
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Redken No Blow Dry

Redken is in 1960 opgericht door Jheri Redding en Paula Kent. Ze patenteerden producten gebaseerd op proteïne. Tegenwoordig valt het merk on L’Oréal Group en biedt het een ruim assortiment professionele haarverzorgingsproducten, van shampoo tot wax. De No Blow Producten zijn crèmes die speciaal zijn ontwikkeld om haar sneller te laten drogen, zonder dat daarbij een föhn te pas komt.

No Blow Dry Cream voor elk haar

Redken heeft voor elk haartype een No Blow Cream. Redken Styling No Blow Dry Fine is er voor fijn haar. Redken No Blow Dry Medium is gericht op normaal haar en voor dik haar is er de Redken Styling No Blow Dry Coarse. Alle drie bevatten ze een gewichtloze formule en zijn ze heel makkelijk in gebruik. Daarbij is een föhn dus niet meer nodig!

Bestel uw Redken No Blow Dry online

Kies de Redken No Blow Dry cream die het beste bij uw haar past en bestel deze veilig bij JohnBeerens.com. Als het product bij ons op voorraad is, ontvangt u hem morgen al in huis! Weet u niet zeker welke Redken No Blow Dry cream het beste bij uw haartype past? Vraag het onze beautyspecialisten via +31 (0) 13 530 2010 of via beautycare@johnbeerens.com.

 

Redken

Redken staat voor het helpen van miljoenen mensen die zachtaardige en hoge kwaliteitsproducten nodig hebben. Doormiddel van deze video laten zij zien hoe het merk is ontstaan en hoe het zich verder heeft ontwikkeld.

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag