Categorie navigatie:

Merken
 1. (45)
Haartype
 1. (10)
 2. (9)
 3. (10)
 4. (4)
 5. (1)
 6. (3)
 7. (5)
 8. (6)
 9. (3)
 10. (2)
Levertijd
 1. (44)
 2. (1)
Stoffen
 1. (45)
Populair
 1. (5)
 2. (3)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

REF

(45 artikelen)
Bekijk alles
REF (45 artikelen)
Bekijk alles

REF

REF is een haarverzorging merk met kwalitatief hoogstaande producten. In alle producten zitten organische ingrediënten. Alle producten zijn op basis van Quinoa Proteïne , ze zijn 100% veganistisch en sulfaat en parabenen vrij. Daarbij is REF een Zweeds merk dat gehuisvest is in Stockholm en die invloeden zijn ook duidelijk merkbaar: kwaliteit, eenvoud en integriteit. Het assortiment REF haarproducten bestaat uit diverse shampoos, conditioners, treatments en styling- en finishing producten. De REF haarproducten zijn geschikt voor diverse haartypen, zoals normaal of droog haar. Dit wordt gerangschikt op basis van nummers, bijvoorbeeld de REF 400 en REF 500 serie. Deze nummers geven Hold, Glans en Volume aan. Hoe hoger het nummer, hoe sterker de hold, hoe meer glans of volume.

REF Shampoo

De REF Shampoos zijn sulfaatvrij en zijn verkrijgbaar voor verschillende haartypen. REF beschikt onder andere over een droogshampoo en een speciaal ontwikkelde shampoo voor grijs haar. REF maakt gebruikt van gebruiksvriendelijke informatiesysteem en beschrijft de kenmerken van elk product met 3 nummers. Elk nummer staat voor een eigenschap (glans, volume, verzorging) en aan de hand van die nummers kunt u de juiste referentie worden gevonden.

REF Condtioner

De REF Condtioners zorgen voor een ultieme hydratatie van uw haar en zorgen bovendien dat het vochtgehalte in het haar weer op peil wordt gebracht, waardoor het haar niet uitdroogd. De conditioners zijn bovendien sulfaatvrij. REF maakt ook bij de conditioners gebruik van gebruiksvriendelijke informatiesysteem en beschrijft ook bij de conditioners de kenmerken van elk product met 3 nummers. 

REF Argan Oil

De REF Argan Oil is een speciale spray van REF. De olie zorgt er voor dat de haren weer heerlijk zacht en soepel worden gemaakt, waardoor het haar gemakkelijker doorkambaar wordt gemaakt. De olie zal het haar hydrateren door diep door te dringen in de haarschacht. REF Argan Oil 550 geeft het haar sterkte, zal beschadigingen in het haar herstellen en zorgt ervoor dat het haar er weer gezond en stralend uit gaat zien. De olie is bovendien gemakkelijk te verspreiden in het haar door de eenvoudige spray van REF.

REF Curl Power

De REF Curl Power is een ontzettend populair product in Nederland. De REF Curl Power is een fijne stylingcrème die ontwikkeld is voor mensen met enige krul of slag in het haar. Door deze stylingcrème zal het haar op een natuurlijke wijze de krullen in het haar behouden. Met de crème kunnen prachtige, volumineuze en sexy krullen in het haar worden gecreëerd.

REF Treatment

De REF LeaveIin Treatment 532 is een voedende REF mousse die voor een ultieme behandeling van het haar zorgt. De REF mousse bevat zijdeproteïnen die diep doordringen in het haar. De REF Treatment zorgt er bovendien voor dat het haar wordt gehydrateerd wordt en zacht aanvoelt. 

REF Wax

REF beschikt ook over een mannelijke lijn en de REF Wax is een fantastisch product daarvan. De Wax is het ideale stylingproduct voor de man met kort haar. De wax heeft een stevige structuur met korte vezels. Hierdoor kunnen creatieve, rauwe en wilde kapsels gecreëerd worden in het haar. 

Bij JohnBeeren.com kunt u altijd veilig en vertrouwd producten van REF bestellen. Mocht u vragen hebben over het merk REF of over de producten van REF, dan kunt u altijd contact opnemen met onze beautyspecialisten: +31 (0)13 - 5 30 20 10.