Categorie navigatie:

Merken
 1. (6)
Haartype
 1. (4)
 2. (4)
 3. (1)
 4. (1)
 5. (1)
 6. (2)
Levertijd
 1. (6)
Stoffen
 1. (6)
Populair
 1. (1)
 2. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

REF Caring

(6 artikelen)
Bekijk alles
REF Caring (6 artikelen)
Bekijk alles

REF Caring

REF is een Zweeds merk dat kwalitatief hoogwaardige haarverzorgingproducten maakt. Alle REF Caring producten zijn organisch en dus sulfaat en parabeenvrij. Voor iedere haartype heeft REF wel een uitkomst te bieden. REF Caring zoals de naam het al zegt, is een lijn met de juiste nabehandeling voor het haar. Dat kan zijn in de vorm van een masker of olie.

REF Caring producten

 De REF Spray Conditioner 432 herstelt en corrigeert beschadigd haar. De herstellende vitamines en UV-filter bieden de optimale verzorging die het haar nodig heeft. De spray is vrij van sulfaten, parabenen, parfum en SLS.

Voor warrig en droog haar heeft REF de  Argan Oil 550, die essentiële oliën bevat om het haar te onderhouden. De olie kan op verschillende types haar gebruikt worden. Het product maakt het haar weer heerlijk zacht en soepel.

REF heeft ook verschillende haarmaskers zoals de REF Repair Treatment Mask 550. Het is een intensief masker dat het haar herstelt, dat beschadigd is door chemische behandeling en warmtestylers. Het effect is dat het haar versterkt wordt, veerkracht krijgt en zijdezacht wordt.

REF Caring bestellen

Het is belangrijk dat het haar de juiste nabehandeling krijgt. De haarproducten van REF bieden de juiste verzorging na iedere wasbeurt. Wilt u snel van heerlijk en verzorgd haar genieten. Bestel dan de REF producten via onze webshop JohnBeerens.com. Heeft u nog  vragen over de REF Caring? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze beautylijn staat iedere werkdag voor u klaar van 9.00-20.30 via het nummer: +31 (0)13 530 2010 of via het e-mailadres: beautycare@johnbeerens.com.