Categorie navigatie:

Merken
 1. (8)
Haartype
 1. (2)
 2. (2)
 3. (1)
 4. (2)
 5. (1)
 6. (1)
 7. (3)
Levertijd
 1. (8)
Stoffen
 1. (8)
Populair
 1. (2)
 2. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

REF Shampoo

(8 artikelen)
Bekijk alles
REF Shampoo (8 artikelen)
Bekijk alles

REF Shampoo

Het merk REF staat bekend om hoogwaardige kwalitatieve producten voor het haar. Alle REF Shampoo's zijn 100% veganistisch en sulfaat en parabenen vrij.  Alle shampoo's van REF zijn ontwikkeld op basis van Quinoa Proteïne. Het merk heeft shampoo´s voor verschillende haartypes. Er is ook een hele handige Travel Set van REF. Deze is makkelijk mee te nemen vanwege het compacte formaat van de producten.

Keuze uit REF Shampoo

REF heeft een speciale shampoo voor normaal of droog haar. De REF Moisture Shampoo SF Free 543 bevat tamanu olie en zijdeproteïnen.  Het ingrediënt tamanu olie, zorgt voor het herstel van gespleten haarpunten. En de zijdeproteïnen zorgen ervoor dat het haar gehydrateerd wordt en zacht aanvoelt. Het resultaat is, een verbeterde kwaliteit van het haar.

Om gekleurde haar wat extra verzorging te geven kan de REF Colour Shampoo SF Free 544 een handje helpen. De shampoo is speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar en zorgt ervoor, dat de kleur langer wordt behouden. Ook wordt het haar heerlijk zacht dankzij de toegevoegde tamanu olie en zijdeproteïnen.

Wordt het haar weer vettig terwijl het net gewassen is? Dat kan komen door het weer of invloeden van buitenaf. Gelukkig is er REF Dry Shampoo 204 om het haar weer op te ´frissen´. Het is een gewichtloze poederspray die het haar weer een aangenaam gevoel geeft.

REF heeft een hele fijne zilvershampoo met violet pigmenten. De pigmenten in de REF Silver Shampoo 343 zorgen ervoor dat de ongewenste gele of koperkleur weer geneutraliseerd wordt en dat het haar een zilveren gloed krijgt. 

REF Shampoo bestellen

Ieder haar heeft een goede shampoo nodig die bij dat haartype past. REF heeft een ruime keuze uit shampoo´s voor verschillende soorten haar. Wilt u morgen al genieten van fris en verzorgd haar? Bestel dan de REF shampoo vandaag nog in onze webshop JohnBeerens.com. Heeft u nog vragen over de shampoo´s over het merk REF? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan iedere werkdag voor u klaar via het nummer: +31 (0)13 530 2010 of via het e-mailadres: [email protected].