Categorie navigatie:

Merken
  1. (9)
Haartype
  1. (9)
Levertijd
  1. (9)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Revivogen

(9 artikelen)
Bekijk alles
Revivogen (9 artikelen)
Bekijk alles

Revivogen is een dermatologisch geteste, natuurlijke oplossing die haarverlies en dunner wordend haar bestrijdt. De behandeling met Revivogen is lokaal en zonder vervelende bijwerkingen. Die je bij andere producten tegen haarverlies al wel snel hebt. De Revivogen producten zijn voor zowel mannen als vrouwen geschikt.

De producten van Revivogen maken gebruik van krachtige natuurlijke ingrediënten die een wetenschappelijk bewezen werkingen hebben ten aanzien van haaruitval en dunner wordend haar. De behandeling met Revivogen omvat drie producten, namelijk; een spray, een shampoo en een conditioner. De drie producten in het Revivogen systeem zijn ontworpen om samen te werken.

Revivogen maakt gebruik van één gemakkelijke formule die krachtige natuurlijke ingrediënten combineert.  De producten zijn ontworpen om de DHT productie (de oorzaak van haaruitval) te stoppen. De hoeksteen van de behandeling is de Scalp Therapy spray. Deze spray levert een geconcentreerde combinatie van natuurlijke anti-DHT en stimulerende groei ingrediënten rechtstreetks aan de haarfollikel.

De Revivogen Bio-Cleansing Shampoo is speciaal ontworpen om haren krachtiger, dikker en gezonder te maken, zonder medicijnen en bijwerkingen. De Revivogen Thickening Conditioner maakt het haar zachter en voller. Door gebruik te maken van deze speciale, volledig natuurlijke conditioner, ziet het haar er vol en gezond uit.

Heeft u vragen over een Revivogen product? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.