Categorie navigatie:

Merken
  1. (9)
Haartype
  1. (9)
Levertijd
  1. (9)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Revivogen

(9 artikelen)
Bekijk alles
Revivogen (9 artikelen)
Bekijk alles

Revivogen

Dikker, voller en gezonder haar. Dat is wat Revivogen wil! Het merk gebruikt natuurlijke ingrediënten en dat is wetenschappelijk bewezen. Het merk is veilig en effectief voor mannen en vrouwen.

Dermatologische oplossing voor dunner wordend haar

Het is een beangstigend idee zowel voor mannen als vrouwen, wanneer het haar dunner wordt. Er is veel vraag naar een eenvoudige, effectieve oplossing die het haar afstoten stopt en gezond haar weer laat groeien. Celebrity dermatoloog Alex Khadavi heeft Revivogen bedacht! Het merk geeft een makkelijke klinisch bewezen oplossing die de oorzaak aanpakt van dunner wordend haar. Dihyrdotestosterone, ook wel bekend als DHT .

Natuurlijke oplossing voor dunner wordend haar

Revivogen maakt gebruik van veilige, effectieve en natuurlijke ingrediënten waarvan wetenschappelijk is bewezen dat deze de oorzaak van dunner wordend haar aanpakken door het stimuleren van het haarzakje om weer in de groeifase te komen. Deze natuurlijke ingrediënten zijn onder andere Gamma-linoleenzuur, linolzuur, alfa-linoleenzuur, Olei Acid, Beta Sitsterol, Saw Palmetto Extract, cafeïne, en Procyanidin oligomeren. De ingrediënten werden geselecteerd omdat meerdere onafhankelijke medische studies de effectiviteit hebben bewezen zonder bijwerkingen. Revivogen's bewezen, natuurlijke ingrediënten leveren resultaten op zonder bijwerkingen.  Revivogen maakt het bestrijden van haaruitval gemakkelijk met een natuurlijke behandeling en zorgt voor een jeugdige uitstraling met dikker, voller en gezonder haar!

Revivogen bestellen

Laat het haar weer gezond stralen dankzij de Revivogen haarproducten. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor dunner wordend haar. Wilt u al vanaf morgen van voller en gezonder haar genieten?  Bestel dan Revivogen vandaag nog en u heeft het morgen al in huis! Heeft u nog vragen over de producten of over Revivogen zelf? Stel deze dan gerust aan onze beautyexperts. De klantenservice is iedere werkdag bereikbaar van 9.00-20.30 via het nummer: +31 (0)13 530 2010 of via het e-mailadres: [email protected]