Rich Hair Care

  • Volledig assortiment
  • Authorized Rich Hair Care verkooppunt
  • Voor 22.00 besteld is morgen in huis

Rich Hair Care

Rich Hair Care is een bekend merk op het gebied van haarverzorgingen. Omdat Rich bekend staat om de luxueuze producten, probeert men zich te onderscheiden van andere merken. De lijn van Rich is klein en compact. Ze richten zich ook voornamelijk op de man en vrouw die houden van luxe en gemak. Om ervoor te zorgen dat de producten geschikt zijn voor ieder haartype en huidtype, zijn alle producten vrij van sulfaten en parabenen. Rich Hair Care heeft tevens verschillende lijnen met ieder een ander uitgangspunt. Om ervoor te zorgen dat onze klanten zich goed voelen en dit ook uitstralen heeft JohnBeerens.com de exclusieve producten van Rich Hair Care opgenomen in het assortiment. Rich Hair care biedt verschillende productlijnen:

De producten van Rich

De producten van Rich Hair Care zijn te onderscheiden in verschillende lijnen. Zo is er de Intense Moisture Collection die ervoor zorgt dat de haren de meest optimale verzorging krijgen die het nodig heeft. De Argan Colour Collection is geschikt voor gekleurd, beschadigd en droog haar. De Miracle Renew CC Collection is bedoeld om het haar meer volume te geven en te hydrateren. Daarnaast is er ook de unisex lijn, genaamd Rich Energising Collection. En om ervoor te zorgen dat u kan genieten van een algehele en perfecte uitstraling, zijn er nog de verschillende tools van Rich Hair Care.

Bestel Rich Hair Care online bij JohnBeerens.com

Wilt u ook genieten van heerlijke, luxueuze producten die zorgen voor een perfecte uitstraling? Bestel dan vandaag nog uw favoriete producten van Rich Hair Care bij JohnBeerens.com. Bij JohnBeerens.com kan u namelijk altijd uw favoriete beautyproducten en beautytools vinden. Indien u nog vragen heeft over welke producten het beste bij u passen, kan u contact opnemen met onze beautycare via beautycare@johnbeerens.com of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10. 

Product wordt toegevoegd aan shoppingbag