Rich Föhn

Om het haar goed in model te brengen, kunnen er verschillende stylingtools worden gebruikt. Vaak wordt er een föhn of haardroger gebruikt om het haar te drogen en deze vervolgens in model te brengen. Een goede en professionele föhn is daarom ook essentieel voor de perfecte look. Rich heeft daarom ook een föhn opgenomen in het assortiment om ervoor te zorgen dat de haren de juiste verzorging krijgen die het nodig heeft.

De favoriete stylingtool van onze beautyexperts

De Rich Satin Touch Professional Föhn 2000W is de favoriete föhn van onze beautyexperts. Deze professionele föhn is namelijk in het bezit van de Ion Technology wat ervoor zorgt dat de haren niet meer zullen pluizen en sneller gaan drogen. De haren worden namelijk van binnenuit gestimuleerd om te drogen. Daarnaast heeft de haardroger een prachtig design een verschillende temperaturen en snelheden waardoor men zelf kan kiezen welke temperatuur en snelheid het meest geschikt is voor het haartype. De haardroger heeft een snoer met een lengte van 3 meter en een handig handvat die niet uit de handen zal glippen. Kortom, de ideale föhn voor prachtig en verzorgd haar.

Bestel een Rich haardroger online

Geniet u graag van prachtig en verzorgd haar? Bestel dan een haardroger van Rich Hair Care. Deze professionele fohns zullen ervoor zorgen dat uw haar niet alleen makkelijk in model te brengen is, maar ook geniet van een prachtige glans. Indien u meer wilt weten over de haardrogers van Rich, kan u altijd contact opnemen met onze beautycare via beautycare@johnbeerens.com of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10.