We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Rich Styling

Wanneer de haren grondigd zijn gereinigd en verzorgd, is het belangrijk dat de haren naar wens worden gestyled. Een goede styling van het haar zorgt namelijk voor een perfecte uitstraling. Daarom heeft Rich verschillende stylingproducten die u kan terug vinden in het assortiment van JohnBeerens.com. Een goede haarlak, volumespray, haargel en wax kunnen namelijk voor een perfecte look zorgen. Omdat de producten van Rich van een hoge kwaliteit zijn, hoeft u er slechts weinig van te gebruiken om het gewenste resultaat te verkrijgen. Kortom, binnen een handomdraai kan u genieten van de perfecte look.

De favoriete stylingproducten van onze beautyexperts

Bij JohnBeerens.com kan u verschillende stylingproducten van Rich Hair Care vinden. Met behulp van deze stylingproducten kan u de haren voorzien van een perfecte styling zodat u kan genieten van een uitmuntende look. Onze beautyexperts hebben zelf ook een lijstje met favoriete stylingproducten van Rich. De Rich Pure Luxury Energising Multi-Style Gel is één van de favoriete producten. Deze multifunctionele gel zorgt er namelijk voor dat het haar iedere gewenste vorm kan aannemen en een mooie wet look krijgt. Houdt u zelf meer van een matte styling? Dan is de Rich Pure Luxury Energising Matte Texture Paste het ideale product. Deze matte paste zorgt ervoor dat de haren gewichtloos in model kunnen worden gebracht. Daarnaast beschermt het de haren ook nog tegen UV-stralen en hitte afkomstig van stylingtools.

Online bestellen

Bent u op zoek naar een perfecte look? Probeer dan eens de stylingproducten van Rich. Deze stylingproducten zorgen er namelijk voor dat u uw haar naar wens in model kan brengen en kan genieten van de perfecte look. Indien u graag meer informatie wenst over de stylingproducten, kan u contact opnemen met onze beautycare via [email protected] of telefonisch via: +31 (0)13 – 5 30 20 10.

Product wordt toegevoegd aan je winkelmandje