De zon heeft een positieve invloed op ons humeur en ons lichaam. Langdurige blootstelling aan zonlicht kan echter leiden tot uitdroging van de huid, zonnebrand en vroegtijdige huidveroudering. Met een goede zonbescherming wordt vroegtijdige huidveroudering voorkomen en wordt de huid optimaal beschermd tegen de schadelijke effecten van de zon. Tevens kunnen pigmentvlekjes en andere oneffenheden voorkomen worden door een goede zonbescherming voor de huid.

Zonbescherming is verkrijgbaar in verschillende factoren voor verschillende huidtypen. Factor 15 is geschikt voor de normale of reeds gebruinde huid die makkelijk verkleurt. Riemann P20 Sunfilter heeft een zonbeschermingsproduct in factor 15.

Riemann P20 Sunfilter SPF15 is een watervaste zonbescherming. Deze zonbescherming beschermt 10 uur lang en is zeer watervast. Zelfs na zwemmen en/of transpireren blijft de huid beschermd tegen de zon. De huid wordt bruin zonder te verbranden. Ook wordt de huid beschermd tegen UVA en UVB stralen. Zo wordt de huid verantwoord bruin met een maximale bescherming.  De gel is kleurloos en trekt snel in de huid zonder vet en plakkerig aan te voelen. Riemann P20 Sunfilter SPF15 is vrij van parabenen, parfums en conserveringsmiddelen. Deze gel is geschikt voor iedere leeftijd en de normale of reeds gebruinde huid die makkelijk verkleurt.

Heeft u vragen over de Riemann SPF 15 producten? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.