De zon heeft een positieve invloed op ons humeur en ons lichaam. Langdurige blootstelling aan zonlicht kan echter leiden tot uitdroging van de huid, zonnebrand en vroegtijdige huidveroudering. Met een goede zonbescherming wordt vroegtijdige huidveroudering voorkomen en wordt de huid optimaal beschermd tegen de schadelijke effecten van de zon. Tevens kunnen pigmentvlekjes en andere oneffenheden voorkomen worden door een goede zonbescherming voor de huid.

Zonbescherming is verkrijgbaar in verschillende factoren voor verschillende huidtypen. Factor 30 is geschikt voor de lichte huid die redelijk snel verbrand. Zonbescherming is verkrijgbaar in verschillende factoren voor verschillende huidtypen. Riemann P20 Sunfilter heeft een zonbeschermingsproduct in factor 30.

Riemann P20 Sunfilter SPF 30 is een watervaste zonbescherming. Deze zonbescherming beschermt 10 uur lang en is zeer watervast. Zelfs na zwemmen en/of transpireren blijft de huid beschermd tegen de zon. De huid wordt bruin zonder te verbranden. Ook wordt de huid beschermd tegen UVA en UVB stralen. Zo wordt de huid verantwoord bruin met een maximale bescherming.  De gel is kleurloos en trekt snel in de huid zonder vet en plakkerig aan te voelen. Riemann P20 Sunfilter SPF 30 is vrij van parabenen, parfums en conserveringsmiddelen. Deze gel is geschikt voor iedere leeftijd en de lichte huid die redelijk snel verbrand.

Heeft u vragen over de Riemann SPF 30 producten? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.