Categorie navigatie:

De zon heeft een positieve invloed op ons humeur en ons lichaam. Langdurige blootstelling aan zonlicht kan echter leiden tot uitdroging van de huid, zonnebrand en vroegtijdige huidveroudering. Met een goede zonbescherming wordt vroegtijdige huidveroudering voorkomen en wordt de huid optimaal beschermd tegen de schadelijke effecten van de zon. Tevens kunnen pigmentvlekjes en andere oneffenheden voorkomen worden door een goede zonbescherming voor de huid.

Zonbescherming is verkrijgbaar in verschillende factoren voor verschillende huidtypen. Factor 50 is geschikt voor de zeer lichte huid die vrijwel nooit verkleurt en zeer snel verbrandt. Factor 50 is geschikt voor een normale huid die redelijk gemakkelijk bruin wordt. Riemann P20 Sunfilter heeft een zonbeschermingsproduct in factor 30.

Riemann P20 Sunfilter SPF 50 is een watervaste zonbescherming. Deze zonbescherming beschermt 10 uur lang en is zeer watervast. Zelfs na zwemmen en/of transpireren blijft de huid beschermd tegen de zon. De huid wordt bruin zonder te verbranden. Ook wordt de huid beschermt tegen UVA en UVB stralen. Zo wordt de huid verantwoord bruin met een maximale bescherming.  De gel is kleurloos en trekt snel in de huid zonder vet en plakkerig aan te voelen. Riemann P20 Sunfilter SPF 50 is vrij van parabenen, parfums en conserveringsmiddelen. Deze gel is geschikt voor iedere leeftijd en de zeer lichte huid die vrijwel nooit verkleurt en zeer snel verbrandt.

Heeft u vragen over de Riemann SPF 50 producten? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.