Merken
 1. (28)
Levertijd
 1. (28)
Borstel soort
 1. (28)
Kleuren
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (2)
 5. (1)
 6. (1)
 7. (2)
 8. (1)
 9. (1)
 10. (9)
 11. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Rock & Ruddle

(28 artikelen)
Bekijk alles
Rock & Ruddle (28 artikelen)
Bekijk alles

Rock & Ruddle

Rock & Ruddle is een merk dat haarborstels zowel groot als klein en in diverse prints aanbiedt. Rock & Ruddle is ontstaan doordat één van de bedenkers van de haarborstels, haar eigen haarborstel kwijt was geraakt en geen kwalitatief goede borstel kon vinden in leuke kleurtjes als vervanging. Vandaar dat zij de touwtjes in handen hebben genomen door zelf een lijn met haarborstels op te zetten. De haarborstels hebben een combinatie van kwaliteit en design.

Rock & Ruddle Borstels

De haarborstels van Rock & Ruddle zijn kwalitatief erg hoog. Ze zijn allemaal gemaakt van fijne natuurlijke zwijnenharen en zijn geschikt voor alle haartypes. Dankzij de haarborstels wordt het haar gezond en glanzend gehouden en worden de natuurlijke oliën, die worden geproduceerd door de hoofdhuid, verdeeld over de gehele lengte van het haar. In elke tand van de borstel zit een nylon draadje die zorgt dat de borstel door ieder type haar heen kan. De rubberen strip geeft net genoeg soepelheid, zodat er niet aan het haar wordt getrokken tijdens het borstelen. Dit zorgt ervoor dat het haar niet wordt beschadigd. Er zijn 17 verschillende prints verkrijgbaar, zowel in klein als groot formaat. Daarnaast zijn er twee baby borstels verkrijgbaar, met zachter gebleekt varkenshaar.

Rock & Ruddle Borstels bestellen

U kunt alle Rock & Ruddle Borstels veilig online bestellen. Heeft u vragen over de haarborstels van Rock & Ruddle? Neem gerust contact op met onze beautycare, wij helpen u graag verder!