Merken
  1. (10)
Haartype
  1. (1)
  2. (4)
Levertijd
  1. (10)
Stoffen
  1. (1)
  2. (1)
  3. (6)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Sassoon Prof. Finishing

(10 artikelen)
Bekijk alles
Sassoon Prof. Finishing (10 artikelen)
Bekijk alles

Sassoon Professional is een productlijn met kwalitatief hoogstaande haarverzorgingsproducten. Deze producten kunnen ideaal gebruikt worden bij de dagelijkse verzorging. Met de verzorging van Sassoon Professional zal het haar optimaal beschermd, gehydrateerd, gevoed en gereinigd worden.

Sassoon Professional heeft veel verschillende finishingproducten in het assortiment. De finishingproducten lopen uiteen qua uitwerking. Hierdoor zit er altijd wel een product bij die uw look helemaal afmaakt. Zo is er een glansspray, welke het kapsel helemaal af zal maken voor een leuke avond. Er zijn veel beschermende producten, waaronder serums, zodat het haar beschermd wordt tegen hitte. Verder bestaat het assortiment uit haarspray, verschillende producten waarmee een mooie textuur gecreëerd kan worden en een colour sealer, waardoor de haarkleur langer behouden zal worden.

Heeft u nog vragen over een van de finishingproducten van Sassoon Professional? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Ons team zit klaar om u van een passend advies te voorzien.