Merken
  1. (10)
Haartype
  1. (1)
  2. (4)
Levertijd
  1. (10)
Stoffen
  1. (1)
  2. (1)
  3. (6)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Sassoon Prof. Finishing

(10 artikelen)
Bekijk alles
Sassoon Prof. Finishing (10 artikelen)
Bekijk alles

Sassoon Finishing

Sassoon biedt alleen haarverzorging aan van hoogwaardige kwaliteit. Of het nou een conditioner, hairspray of een serum is. Voor iedere haartype is er een geschikt product van dit fantastische merk!

Sassoon Finishing Producten

Een fijne leave-in conditioner is de Sassoon Halo Hydrate. De spray voedt het haar en beschermt het dankzij de toegevoegde UV-filter. De conditioner biedt gewichtsloze hydratatie door de formule van kasjmier. Het haar is klitvrij met een prachtige glans.

Op zoek naar spray voor alle haartypen met een medium hold? Dan is de Sassoon Motion Hold het antwoord. De spray beschermt het haar dankzij de UV-filter en de gewichtsloze formule zorgt ervoor dat het haar niet verzwaard raakt. De medium hold geeft een mooie, natuurlijke controle over het kapsel.

Als er stylingtools gebruikt worden op basis van hitte, dan is het erg belangrijk om het haar te beschermen zodat het niet beschadigt wordt door het uitdrogen. Sassoon Heat Shape is een  föhnspray geschikt voor dagelijks gebruik. Het haar krijgt een mooie glans en bescherming.

Een heelrijke verzorgende olie die ook nog eens bescherming biedt tegen de hitte van stylingtools is de Sassoon Illuminating Oil. De mix van ingrediënten zoals amandelolie en vitamine E zorgt voor een flinke boost in het haar. Het resultaat is glas en zacht haar met een mooie glans.

Sassoon Finishing bestellen

Wilt u het haar een goede finishing touch bieden met extra bescherming? De producten van Sassoon Professional Finishing zijn van exclusieve kwaliteit en beschermen het haar tegen invloeden van buitenaf. Bestel de Finishing lijn vandaag nog en u kunt morgen al optimaal genieten van deze producten. Heeft u nog vragen over het merk of over de producten? U kunt altijd contact opnemen met onze beautylijn. Deze is iedere werkdag beschikbaar van 9.00-20.30 via het nummer: +31 (0)13 530 2010 of via het e-mailadres: [email protected].