Merken
  1. (2)
Haartype
  1. (2)
  2. (1)
  3. (1)
Levertijd
  1. (2)
Stoffen
  1. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Sassoon Prof. Masker

(2 artikelen)
Bekijk alles
Sassoon Prof. Masker (2 artikelen)
Bekijk alles

Sassoon Professional is een productlijn met kwalitatief hoogstaande haarverzorgingsproducten. Deze producten kunnen ideaal gebruikt worden bij de dagelijkse verzorging. Met de verzorging van Sassoon Professional zal het haar optimaal beschermd, gehydrateerd, gevoed en gereinigd worden.

Sassoon Professional heeft verschillende maskers in het assortiment. Er is altijd wel een verzorging geschikt voor uw haartype. Zo zijn er verschillende verzorgingen voor ieder haar. De verschillende maskers zijn Intense Restore en Illuminating Restore. Deze treatments bevatten allemaal een verzorgende werking die goed is voor het haar. De Intense Restore is een verzorgend masker voor droog en beschadigd haar. Illuminating Restore kan gebruikt worden om de haarkleur langer mooi te houden. Tevens wordt hierdoor het haar hersteld en zal het minder snel afbreken.

Heeft u nog vragen over een van de maskers van Sassoon Professional? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Ons team zit klaar om u van een passend advies te voorzien.