Merken
  1. (4)
Haartype
  1. (1)
  2. (1)
  3. (1)
  4. (2)
  5. (1)
Levertijd
  1. (4)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Sassoon Prof. Shampoo

(4 artikelen)
Bekijk alles
Sassoon Prof. Shampoo (4 artikelen)
Bekijk alles

Sassoon Professional is een productlijn met kwalitatief hoogstaande haarverzorgingsproducten. Deze producten kunnen ideaal gebruikt worden bij de dagelijkse verzorging. Met de verzorging van Sassoon Professional zal het haar optimaal beschermd, gehydrateerd, gevoed en gereinigd worden.

Sassoon Professional heeft verschillende shampoos in het assortiment. Er is altijd wel een shampoo die geschikt is voor uw haartype. Zo zijn er verschillende verzorgingen voor ieder haar. De verschillende shampoos zijn Pure Clean, Precision Clean, Rich Clean en Illuminating Clean. Deze shampoos bevatten allemaal een reinigende en verzorgende werking welke goed is voor het haar. Bij fijn tot normaal haar, kies dan voor Pure Clean. Rich Clean is geschikt voor droog en beschadigd haar. Illuminating Clean is ontwikkeld om de haarkleur langer mooi te houden en is dus geschikt voor gekleurd haar. Precision Clean is een shampoo die op alle haartypen gebruikt kan worden.

Heeft u nog vragen over een van de shampoos van Sassoon Professional? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Ons team zit klaar om u van een passend advies te voorzien.