Merken
  1. (4)
Haartype
  1. (1)
  2. (1)
  3. (1)
  4. (1)
Levertijd
  1. (4)
Stoffen
  1. (1)
  2. (1)
Populair
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Sassoon Prof. Styling

(4 artikelen)
Bekijk alles
Sassoon Prof. Styling (4 artikelen)
Bekijk alles

Sassoon Professional Styling

Strakke verpakkingen en kwalitatief hoogwaardige haarverzorgingproducten. De exclusieve merk Sassoon is opgericht door Vidal Sassoon met eén doel: alleen het beste bieden voor uw haar! Want goed gestylde haar is erg belangrijk in ons dagelijks leven.

Sassoon Professional Styling producten

En matte en flexibele look is makkelijk te creëren met de Sassoon Texture Refine. Het is een lichte maar tegelijkertijd ook een stevige clay, die makkelijk aan te brengen is in het haar. Het haar is gehydrateerd en zit perfect in model.

Heeft u krullend haar en wilt u deze een perfect in model brengen? De Sassoon Curl Form is een mousse speciaal voor krullend haar! De zachte, romige substantie zorgt ervoor dat de krullen zacht worden maar wel met een stevige fixatie. Hierdoor blijft het kapsel gedurende de dag goed op zijn plek. De mousse heeft wel definitie aan het kapsel maar maakt het haar niet hard.

Een andere mousse geschikt voor ieder haartype is de Sassoon Edit Body. Het product plakt niet, houdt het haar schoon en geeft veerkracht. Het kapsel blijft langdurig in model zonder dat het uitzakt. Hierdoor wordt het haar voller en volumineus.

Sassoon Professional Styling bestellen

Een goede styling voor het haar is iedere dag heel erg belangrijk. Daarvoor zijn er goede haarproducten nodig. Sassoon Professional Styling biedt hoogwaardige producten die goed zijn voor uw haar. Bestel de Styling lijn vandaag nog, en u kunt morgen al optimaal genieten van deze haarverzorging. Heeft u nog vragen over Sassoon of over de Styling lijn? U kunt altijd terecht bij onze beautyadviseurs. Onze adviseurs zijn iedere werkdag beschikbaar van 9.00-20.30 via het nummers: +31 (0)13 530 2010 of via het e-mailadres: [email protected].