Merken
  1. (4)
Haartype
  1. (1)
  2. (1)
  3. (1)
  4. (1)
Levertijd
  1. (4)
Stoffen
  1. (1)
Populair
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Sassoon Prof. Styling

(4 artikelen)
Bekijk alles
Sassoon Prof. Styling (4 artikelen)
Bekijk alles

Sassoon Professional is een productlijn met kwalitatief hoogstaande haarverzorgingsproducten. Deze producten kunnen ideaal gebruikt worden bij de dagelijkse verzorging. Met de verzorging van Sassoon Professional zal het haar optimaal beschermd, gehydrateerd, gevoed en gereinigd worden.

Sassoon Professional heeft verschillende stylingproducten in het assortiment. De stylingproducten lopen uiteen qua uitwerking. Hierdoor zit er altijd wel een product bij waarbij u een prachtige look kan creëren. De twee stylingproducten van Sassoon Professional zijn Texture Refine en Curl Form. De Texture Refine is geschikt om het haar te voorzien van meer textuur en hierdoor een prachtig, creatief kapsel te creëren. De Curl Form geeft fijn, krullend haar mooie veerkrachtige krullen die een lange tijd onder controle gehouden kunnen worden.

Heeft u nog vragen over een van de stylingproducten van Sassoon Professional? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Ons team zit klaar om u van een passend advies te voorzien.