Merken
  1. (5)
Haartype
  1. (1)
  2. (1)
  3. (2)
  4. (1)
  5. (5)
Levertijd
  1. (5)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Schwarzkopf 3D Mension

(5 artikelen)
Bekijk alles
Schwarzkopf 3D Mension (5 artikelen)
Bekijk alles

Schwarzkopf is één van de grootste cosmetica bedrijven ter wereld. Het merk heeft over de hele wereld klanten in 125 landen. Schwarzkopf heeft een zeer uitgebreid assortiment aan producten en biedt u werkelijk alles op het gebied van haarverzorging. Daarnaast is Schwarzkopf hét grootste merk op gebied van haarmode. Schwarzkopf heeft verschillende productlijnen voor verschillende mogelijkheden. Al 11 opeenvolgende jaren is Schwarzkopf verkozen als “Most Trusted Brand” in de jaarlijkse enquête van Readers´s Digest over merkvertrouwen. 

Speciaal voor de mannen is er Schwarzkopf 3D Mension. De drie belangrijkste dimensies, verzorging, Styling en grijsdekking, van het mannelijke haar vindt u terug in de productlijnen verzorging, styling en kleuring van 3D Mension.

Bij JohnBeerens.com zijn er shampoos, haarkleuringen, verzorgingsproducten en stylingproducten verkrijgbaar van Schwarzkopf 3D Mension. Zo is er voor elke man met elk haartype een geschikt product uit de 3D Mension lijn.

Heeft u vragen of wilt u advies over de producten uit de Schwarzkopf 3D Mension lijn? Neem dan contact op met een van onze medewerkers voor het juiste advies.