Merken
  1. (7)
Haartype
  1. (1)
  2. (1)
  3. (6)
  4. (1)
  5. (1)
Levertijd
  1. (7)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Schwarzkopf Blonde Me

(7 artikelen)
Bekijk alles
Schwarzkopf Blonde Me (7 artikelen)
Bekijk alles

Schwarzkopf is één van de grootste cosmetica bedrijven ter wereld. Het merk heeft over de hele wereld klanten in 125 landen. Schwarzkopf heeft een zeer uitgebreid assortiment aan producten en biedt u werkelijk alles op het gebied van haarverzorging. Daarnaast is Schwarzkopf hét grootste merk op gebied van haarmode. Schwarzkopf heeft verschillende productlijnen voor verschillende mogelijkheden. Al 11 opeenvolgende jaren is Schwarzkopf verkozen als “Most Trusted Brand” in de jaarlijkse enquête van Readers´s Digest over merkvertrouwen.

Schwarzkopf Blonde Me is speciaal ontwikkeld voor prachtig blond haar. De Blonde Me lijn begrijpt dat blond meer is dan alleen een haarkleur. Daarom biedt Blonde Me een totaal concept voor blond haar, met een superieure kwaliteit blond haar in kleur, care en styling. Bij JohnBeerens.com zijn er verschillende producten uit de Schwarzkopf Blonde Me-lijn verkrijgbaar. Zo zijn er shampoos, conditioners en treatments voor alle soorten blond haar.

Heeft u vragen of wilt u advies over de producten uit de Schwarzkopf Blonde Me lijn? Neem dan contact op met een van onze medewerkers voor het juiste advies.