Merken
  1. (2)
Haartype
  1. (2)
Levertijd
  1. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Schwarzkopf Bonacure Hair Activator

(2 artikelen)
Bekijk alles
Schwarzkopf Bonacure Hair Activator (2 artikelen)
Bekijk alles

Schwarzkopf is één van de grootste cosmetica bedrijven ter wereld. Het merk heeft over de hele wereld klanten in 125 landen. Schwarzkopf heeft een zeer uitgebreid assortiment aan producten en biedt u werkelijk alles op het gebied van haarverzorging. Daarnaast is Schwarzkopf hét grootste merk op gebied van haarmode. Schwarzkopf heeft verschillende productlijnen voor verschillende mogelijkheden. Al 11 opeenvolgende jaren is Schwarzkopf verkozen als “Most Trusted Brand” in de jaarlijkse enquête van Readers´s Digest over merkvertrouwen.

Schwarzkopf Bonacure is een haarverzorginglijn met diverse producten die het haar weer gezond en mooi maken. Het haar wordt weer gezond, oogt natuurlijk en blijft lang mooi. Het assortiment Schwarzkopf Bonacure producten bestaat uit shampoos, conditioners, treatments en verzorgingsproducten.

In de JohnBeerens.com Schwarzkopf Bonacure Hair Activator lijn zitten onder andere Schwarzkopf Bonacure Hair Activator Tonic, Schwarzkopf Bonacure Hair Activator Serum en Schwarzkopf Bonacure Hair Activator Shampoo. Deze lijn vermindert haaruitval* al na 6 weken en de haardichtheid wordt verhoogt.

Heeft u vragen of wilt u advies over de producten uit de Schwarzkopf Bonacure Hair Activator lijn? Neem dan contact op met een van onze medewerkers voor het juiste advies.

*niet pathologisch haarverlies