Merken
  1. (5)
Haartype
  1. (4)
  2. (2)
Levertijd
  1. (5)
Populair
  1. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Schwarzkopf Bonacure Scalp Therapy

(5 artikelen)
Bekijk alles
Schwarzkopf Bonacure Scalp Therapy (5 artikelen)
Bekijk alles

Schwarzkopf is één van de grootste cosmetica bedrijven ter wereld. Het merk heeft over de hele wereld klanten in 125 landen. Schwarzkopf heeft een zeer uitgebreid assortiment aan producten en biedt u werkelijk alles op het gebied van haarverzorging. Daarnaast is Schwarzkopf hét grootste merk op gebied van haarmode. Schwarzkopf heeft verschillende productlijnen voor verschillende mogelijkheden. Al 11 opeenvolgende jaren is Schwarzkopf verkozen als “Most Trusted Brand” in de jaarlijkse enquête van Readers´s Digest over merkvertrouwen.

Schwarzkopf Bonacure is een haarverzorginglijn met diverse producten die het haar weer gezond en mooi maken. Het haar wordt weer gezond, oogt natuurlijk en blijft lang mooi. Het assortiment Schwarzkopf Bonacure producten bestaat uit shampoos, conditioners, treatments en verzorgingsproducten.

In het JohnBeerens.com Schwarzkopf Bonacure Scalp Therapy assortiment zitten onder andere Schwarzkopf Bonacure Scalp Therapy Deep Cleansing Shampoo, Schwarzkopf Bonacure Scalp Therapy Control Fluid en Schwarzkopf Bonacure Scalp Therapy Serum. Deze producten geven verzorging aan het haar en verminderen roos. De hoofdhuid zal kalmeren en vermindert irritaties na bijvoorbeeld chemische behandelingen.  

Deze producten zijn dermatologisch getest en zijn geschikt voor alle huidtypes.

Heeft u vragen of wilt u advies over de producten uit de Schwarzkopf Bonacure Scalp Therapy lijn? Neem dan contact op met een van onze medewerkers voor het juiste advies.