Merken
  1. (5)
Haartype
  1. (2)
  2. (3)
  3. (1)
  4. (4)
Levertijd
  1. (5)
Stoffen
  1. (4)
  2. (1)
Populair
  1. (1)
  2. (1)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Schwarzkopf Essensity

(5 artikelen)
Bekijk alles
Schwarzkopf Essensity (5 artikelen)
Bekijk alles

Schwarzkopf is één van de grootste cosmetica bedrijven ter wereld. Het merk heeft over de hele wereld klanten in 125 landen. Schwarzkopf heeft een zeer uitgebreid assortiment aan producten en biedt u werkelijk alles op het gebied van haarverzorging. Daarnaast is Schwarzkopf hét grootste merk op gebied van haarmode. Schwarzkopf heeft verschillende productlijnen voor verschillende mogelijkheden. Al 11 opeenvolgende jaren is Schwarzkopf verkozen als “Most Trusted Brand” in de jaarlijkse enquête van Readers´s Digest over merkvertrouwen.

Het JohnBeerens.com Schwarzkopf Essensity assortiment bestaat uit Schwarzkopf Essensity Colour Haarverf en Schwarzkopf Essensity Developer. Van beide producten zijn vele variaties te krijgen. Het zijn permanente haarkleuringen welke geen ammoniak bevatten. Het haar zal een natuurlijke kleur krijgen welke zich lang behoudt.

De producten zijn vrij van ammoniak, siliconen, minerale olie en kunstmatige kleurstoffen. Het is de eerste permanente kleuring van Schwarzkopf welke geen ammoniak bevat. Het haar wordt door de kleuring zacht en het haar zal er natuurlijk uit blijven zien.

Heeft u vragen of wilt u advies over de producten uit de Schwarzkopf Essensity lijn? Neem dan contact op met een van onze medewerkers voor het juiste advies.