Merken
  1. (12)
Haartype
  1. (2)
  2. (2)
Levertijd
  1. (12)
Stoffen
  1. (3)
Populair
  1. (1)
  2. (4)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Schwarzkopf Finishing

(12 artikelen)
Bekijk alles
Schwarzkopf Finishing (12 artikelen)
Bekijk alles

Schwarzkopf is één van de grootste cosmetica bedrijven ter wereld. Het merk heeft over de hele wereld klanten in 125 landen. Schwarzkopf heeft een zeer uitgebreid assortiment aan producten en biedt u werkelijk alles op het gebied van haarverzorging. Daarnaast is Schwarzkopf hét grootste merk op gebied van haarmode. Schwarzkopf heeft verschillende productlijnen voor verschillende mogelijkheden. Al 11 opeenvolgende jaren is Schwarzkopf verkozen als “Most Trusted Brand” in de jaarlijkse enquête van Readers´s Digest over merkvertrouwen. 

Voor de finishing heeft Schwarzkopf een uitgebreid assortiment sprays, wax en mousses om het haar de finishing touch te geven. Bewerk het haar eerst met een van Schwarzkopf styling producten en werk het vervolgens af met een van de Schwarzkopf finishing producten. Met de Schwarzkopf finishing producten is het mogelijk om ieder gewenst kapsel te maken. 

Heeft u vragen of hulp nodig bij het kiezen van het juiste finishingproduct van Schwarzkopf? Neem dan contact op met een van onze medewerkers voor het juiste advies.