Merken
  1. (18)
Haartype
  1. (2)
  2. (4)
  3. (2)
  4. (2)
Levertijd
  1. (18)
Stoffen
  1. (5)
Populair
  1. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Schwarzkopf Osis

(18 artikelen)
Bekijk alles
Schwarzkopf Osis (18 artikelen)
Bekijk alles

Schwarzkopf is één van de grootste cosmetica bedrijven ter wereld. Het merk heeft over de hele wereld klanten in 125 landen. Schwarzkopf heeft een zeer uitgebreid assortiment aan producten en biedt u werkelijk alles op het gebied van haarverzorging. Daarnaast is Schwarzkopf hét grootste merk op gebied van haarmode. Schwarzkopf heeft verschillende productlijnen voor verschillende mogelijkheden. Al 11 opeenvolgende jaren is Schwarzkopf verkozen als “Most Trusted Brand” in de jaarlijkse enquête van Readers´s Digest over merkvertrouwen. 

Creëer uw eigen style, bouw het op, laat het groeien, Style begint met Schwarzkopf Osis producten! Producten om te föhnen, om uw styling te beginnen. Onderverdeeld in 3 verschillende categorieën, Sleek, Curl, Volume voor elke individuele styling behoefte zodat u dagelijks een perfecte styling kunt bereiken.

Schwarzkopf Osis is een van de best verkopende lijnen van Schwarzkopf. De Schwarzkopf Osis styling producten zijn van hoge kwaliteit. De Schwarzkopf Osis producten bestaan uit gels, waxen, mousse serums en nog veel meer styling producten.

 Heeft u vragen of wilt u advies over de producten uit de Schwarzkopf Osis lijn? Neem dan contact op met een van onze medewerkers voor het juiste advies.