Merken
  1. (11)
Haartype
  1. (3)
Levertijd
  1. (11)
Stoffen
  1. (1)
  2. (2)
Populair
  1. (2)
Toon alle filteropties.. Toon minder filteropties..

Schwarzkopf Silhouette

(11 artikelen)
Bekijk alles
Schwarzkopf Silhouette (11 artikelen)
Bekijk alles

Schwarzkopf is één van de grootste cosmetica bedrijven ter wereld. Het merk heeft over de hele wereld klanten in 125 landen. Schwarzkopf heeft een zeer uitgebreid assortiment aan producten en biedt u werkelijk alles op het gebied van haarverzorging. Daarnaast is Schwarzkopf hét grootste merk op gebied van haarmode. Schwarzkopf heeft verschillende productlijnen voor verschillende mogelijkheden. Al 11 opeenvolgende jaren is Schwarzkopf verkozen als “Most Trusted Brand” in de jaarlijkse enquête van Readers´s Digest over merkvertrouwen. 

Met de Schwarzkopf Silhouette producten creëert u een flexibele of super hold in style. Schwarzkopf biedt u werkelijk alles op het gebied van haarverzorging en is één van de grootste merken op het gebied van haarmode.

Bij JohnBeerens.com zijn er verschillende stylingproducten verkrijgbaar van Schwarzkopf Silhouette. Zo zijn er de Schwarzkopf Silhouette Color Brilliance Mousse en Super Hold Hairspray voor gekleurd haar. Daarnaast zijn er producten uit de Silhouette lijn voor een flexibele hold en voor een super hold. Zo vindt u altijd het juiste product voor uw haartype.

Heeft u vragen of wilt u advies over de producten uit de Schwarzkopf Silhouette lijn? Neem dan contact op met een van onze medewerkers voor het juiste advies.